2013. december 27., péntek

Fejléc MINTA #3

Csináltam egy Harry Styles-os fejlécet csakis barátnőm kedvéért! :))) <3 Nyugodtan kérjetek ti is! Bármilyet vállalok!! :DD xxX


2013. december 16., hétfő

Kritika #2


KINÉZET

Nekem először kicsit fura volt ez a sok minta vagyis a háttér nagyon jó és a fejlécen vannak ott a virágok, na ez kicsit fura volt de már megszoktam ahogy olvasgattam. Elrendezés nekem tetszik bár szerintem egy Chat-et berakhatnál, nem rég raktam ki egy bejegyzést ahol lépésről-lépésre elmondom mit kell csinálni. Ami még most is zavarja a szemem az a betűtípus amivel írod a történetet. Néha összefolynak a betűk főleg, hogy a háttér is látszódik, szerintem ezen változtass. Visszatérve a fejlécre, nagyon tetszik, egyszerű de nagyszerű! Egyébként a blog címe az egyik kedvenc dalomban van benne, ez egyből feltűnt. (:DD)
10/8

TÖRTÉNET

Maga a történet tetszik, először azt hittem ez is egyfajta sablon sztori (én is írtam nagyon hasonló történetű blogot) de aztán a második résztől nagyon megfogtál! Végig tudtam mosolyogni amikor úgy volt tehát beleéltem magam. Van nagyon kevés helyen egy kis szóismétlés is azt próbáld elkerülni. Tetszik, hogy helyesírási hibák nincsenek (vagyis én nem vettem észre). Úgy érzem, hogy ez egy nagyon izgalmas történet lesz és hozzáteszem van egy plusz rendszeresed!
10/9

Összesen: 20/17

Nagyon jó és tényleg tetszik, ha van időd akkor szerintem egy Chat-et mindenféleképpen rakj be! Szép munka!:))



2013. december 8., vasárnap

#Segítség : Chat beillesztése

Itt egy kis segítség ha Chat-et akartok beilleszteni és nem tudtok!!:)) A képeket rákattintva nagyobban láthatod!

  • Nyisd meg EZT és regisztrálj. (Sorban: Neved, E-mail címed, jelszavad, jelszó még egyszer, belinkeled a blogodat amelyikre szeretnéd a chat-et, utána pipáld ki alul, hogy elfogadod a szabályzatot végül Crate my Cbox)










  • Ez után jelentkezz be. Majd kattints a Look& Feel -re és azon belül a Colours & fonts -ra. Ez után kezd el beállítani a megfelelő színeket majd kattints az Apply-ra.





  • Kattints a Publish!-ra ez után majd kattints a Copy to clipboard-ra és ki fogja jelölni jelöni az alatta lévő szöveget.


  • Lépj vissza a Blogger-be ->Elrendezés -> Modul hozzáadása -> HTML/ JavaScript
    A Név-hez írd be, hogy Chat vagy amit szeretnél, a Tartalom-hoz illeszd be a kimásolt kódot majd végül Mentés . 

Hát remélem, hogy tudtam segíteni! :)))Írjatok komment-be ha nem megy valami vagy szeretnétek, ha másban segítsek!!:)



fejléc MINTA #2

Csináltam egy fejlécet a One Direction barátnőkkel. (Tudom Dan és Liam már szakítottak de nekem örök lesz #Payzer) Rendeljetek fejlécet, bármilyen lehet csak írjátok le a szereplőket, a blog nevét és a színeket. Remélem tetszik:) Vállalok átlátszót is! (mint ez)