2014. február 27., csütörtök

Új admin a láthatáron

Sziasztok!

Én lennék az új admin, Rebel néven találhattok majd meg engem és a bejegyzéseimet.
Mindenben megpróbálok segíteni nektek amiben csak kéritek, viszont fő munkásságom a Fejléc készítés és a Design átalakítás.

Fejlécek terén én kicsit másképp járok el, mert nekem megvan a saját stílusú fejlécem amiket itt nézhettek meg:


Ez pár alkotásom csak. Ha szeretnél fejlécet kérni tőlem, adj meg valami elképzelést a stílussal színekkel kapcsolatban.

2014. február 22., szombat

Kritika #5 - #6

Sziasztok! Ma egyenesen két kritikával jöttem, és mind a két blogot Dóri N. írja ezért raktam egy bejegyzésbe őket. Ha tetszenek a  blogok akkor tudjátok mi a  dolgotok;).

------- Ez az én személyes véleményem, kritikám a blogról! Kinek ige ne vegye magára, ezeket a tanácsokat nem kötelező betartani csak javaslatok amivel jobbá teheted a blogodat!-------

Sweet dreams and Nightmares


Kinézet:  Eléggé meglepett, hogy a fejléc más mint a többi hiszen a szokásos fejlécek hossza nagyobb mint a magassága, de ez nagyjából ugyan akkora, de ettől lesz érdekesebb! Szépen meg van szerkesztve egyébként, tetszik. A háttér fura, szerintem keress egy olyan képet ami illik ugyan ahhoz, tehát nem látszik, hogy milyen kicsi a kép. (remélem érted.) A modulokhoz annyit, hogy a chatet hiányolom, bár már kifejtetted, hogy nem szeretnél nagyon és okos dolog ha mondjuk az oldalaknál beállítanál egy olyan oldalt ahol a szereplőket lehet megtekinteni és mondjuk a prológust.
Összességében: 10/8

Történet: A történet tetszik, az elején sok volt a szóismétlés, de ez már a múlté. Nagyon ügyesen írsz. Vannak részek ahol teljesen beleéltem magam és kicsit se nézegettem, hogy mennyi van még hátra hanem csak élveztem. Nem olvastam sok részt.. (kettőt) de be kell valljam meg fogott! Csak így tovább!
Összeségében: 10/10

Összesen: 20/18

További jó írást, blogolást! Csak így tovább!:)

Requiem For A Dream


Kinézet: Mint a másik blogodnál ennél is csak azt tudom mondani, hogy  a fejléc nagyon jó, sőt el is varázsolt teljesen! Ügyesen van szerkesztve, viszont a háttérrel ugyan az a gondom. Ha lehet akkor változtasd meg itt is. Itt sincs chat és ide is be rakhatnál olyan "Oldalak" modult. Viszont itt már szereplők sincsenek. Ugyan azokat tudom elmondani itt is mint az előbbinél.
Összességében: 10/7

Történet: Teljesen megfogtál!! Végre nem egy One Direction, BTR, Selena Gomez...stb. fanfiction. A második résznél tartok és mikor ezt olvasod én már valószínű a harmadik fejezetnél fogok tartani!! Nagyon felcsigáztál és csak annyit tudok mondani, hogy nagyon-nagyon jó!!!!
Összességében: 10/10

Összesen:10/17

További jó blogolást, és így tovább! :))


2014. február 21., péntek

Trailer #1

Haliiii!! Meghoztam nektek életem első trailerjét... nem lett valami nagyon jó, de ha neked ez is megfelel, nyugodtan kérj!!:))





2014. február 16., vasárnap

Kritika #4

With nothing in between

Hali! Itt egy újabb kritika a blogot Petrus és Rebus írja. Ha érdekel titeket a történet olvassatok bele és iratkozzatok fel rá!
------- Ez az én személyes véleményem, kritikám a blogról! Kinek ige ne vegye magára, ezeket a tanácsokat nem kötelező betartani csak javaslatok amivel jobbá teheted a blogodat!-------

Kinézet: A háttér nagyon tetszik és ez fura, mert nem nagyon bírom a rózsaszínt, de ez úgy bejön. A szöveg olvasható mivel a háttere sötét rózsaszín, nos ez az első amin változtatnék egy kicsit világosabb árnyalatot raknék be. Sokáig nézegettem a fejlécedet végül megbarátkoztam vele bár Louis-t kicsit jobban ki lehetett volna vágni, viszont akármeddig nézem a háttérrel együtt nekem nem tetszik. A fejléc háttere narancssárga és egy kis sárgás-zöld szín van benne ami szerintem nem megy a rózsaszínhez. A szereplőknél tetszik az egyediség mivel pár jellemzőt is beraktatok a háttérbe, bár egy-két szereplőnél (Pl.: Eleanor, Louis és Niall) lehetne kicsit kevesebb jelző. A moduloknál minden meg van ami kell kivéve a Chat! Azt ha lehet, tegyél be egyet! (Ha nem tudod, hogy, hogy kell az oldalon van egy olyan bejegyzés ahol elmagyaráztam)
Összességében: 10/7

Történet: Huh, szóval. A történet tetszik, érdekes. Sajnos a barátnőmmel ezzel szenvedünk, hogy mindig veszekszünk tehát teljese át tudtam élni-bár át lehet könnyen amúgy is-. Van benne minden ami kell! Ügyesen írtok bár elolvastam az 1.,7.,13. és a 20. részt és el kell, hogy mondjam nagyon jó. Igen vannak benne helyesírási hibák szóval ezen változtatni kéne meg, hogy amikor mondjuk El szemszögéből írsz akkor túl sokszor használod a Nina szót és ez így van fordítva is, úgyhogy erre figyelj oda!
Összességében: 10/8.5

Összesen: 20/15.5

Csak így tovább, jó blogolást nektek és el kezdem normálisan olvasnia  történetet mert érdekel! :))

2014. február 5., szerda

Selena Gomez áradat

Gifek:






PNG képek:





Style:





Tudom hogy nem sok de ez most jól esett :DD Remélem segíthettem valamiben :)))







Fejléc MINTA #5

Egy új fejléccel érkeztem. Annyi hozzáfűzni valóm van, hogy tudom szakítottak és nem kéne ezt a témát felhozni nagyon de nekem örökké  a kedvenc párosom lesz és ez ellen még egy Sophia Smith sem tud semmit tenni.:) Remélem azért tetszik! Ilyeneket is vállalok. Rendeljetek bátran!! :))