2014. január 23., csütörtök

Jade Thirlwall Style

Hali! Egy kis Jade style-lal jöttem nektek! Remélem tetszik!

Jade Style

Ez az összeállítás olyan hétköznapi és laza. Tudni kell, hogy Jade imádja a masnikat és szinte az összes összeállításában van valahol masni! Várost nézni vagy a barátnőiddel csavarogni tökéletes összeállítás.

Ez az összeállítás olyan old school-os, de ennek ellenére nagyon jó! Természetesen itt is megtalálható a masni. Ha csavarogni, vagy koncertre mész nyugodtan viseld ezt! Bár a cipő kicsit fura.

Jade nagyon csajos de közben laza is. Itt is megtalálható a masnis cipő. Ha szereted a szoknyákat akkor hajrá mert ez a szett bárhová jó!! 

Itt is megtalálható a masni. A cipő kicsit fura, de ez a szett például egy randihoz tökéletes, de csak ha meg vagy elégedve a hasaddal és nem számít mások véleménye!

Végül a kedvencem! Szerintem nagyon jól néz ki ha egy mintás póló felé felveszel egy ilyen egybe ruhát. Ez is tökéletes randira vagy csak a barátnőiddel vagy a barátoddal sétálni egy kicsit! Ha szépek a lábaid még jobb!!

Jade Haj

Mint a többi lánynak neki is ezerféle haja volt már így elhoztam egy párat nektek! Ha beválallósak vagytok akkor irány a bolt és vegyetek, kék vagy rózsaszín hajfestéket!!! :D

Az 1.,2. és a 3. képen nagyon tetszik a haja! A 4. eléggé fura, lehet csak a fényhatások miatt vagy csak most a bőre túlságosan ugyan olyan színű (mivel most volt Egyiptomba) ezek ellenére neki is nagyon jól áll az összes!! Mivel neki nincs se tetoválása se piercingje ezért itt be is fejezném!:) 

Kopizd Jade stílusát ha bejön vagy szereted őt! Ne félj a kihívó ruháktól vagy az egyedi stílustól!!:))









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése