2014. január 23., csütörtök

Perrie Edwards Style

Halihooooo. Hoztam nektek... (>dobpergést<) egy kis Perrie Style-t.:3 Remélem tettszik majd!

Perrie style

Nos... Szerintem Perrie Edwards egy nagyon tehetséges, és csodás lány, tökéletes alakkal és természettel. Szerinte nagy a combja ( melyik lány szerint nem az a sajátja?!) de ez hülyeség. A stílusa szerintem kicsit nőiesebb, de ha kell, tud kemyény csaj is lenni. Hát akkor íme néhány összeállítás---> 
 
 Mint látjátok, Perrie a hétköznapokon igen kényelmes, mégis nőies ruhákat hord, ha hasonló a testalkatod, a hajszíned, bátran próbáld ki te is! A virágos minta, az élénk színek vidám külsőt kölcsönöznek a viselőjének. Egy szolíd smink, és természetes frizura passzol hozzá. 
 
Íme a bizonyíték, hogy Pezz tud kicsit keményebb lenni, ha akar... ez a lázadóbb stílus is jól illik hozzá, bár szerintem ő inkább a nőiesebb típus. A kellékeket bárhol be tudod szerezni, kalapot ne félj használni, szinte mindenkinek jól áll! Erősebb smink dukál a felszereléshez, a hajadat szinte bárhogyan megcsinálhatod. 
 
 Ez az összeállítás a Wings klippben láthatő rajta, ami szintén a rózsaszín árnyalatait használja és vidám minták vannak rajta, ezzel földobva az egész kinézetet. Halványabb sminkkel eléggé jól néz ki, és ha nem félsz takargatni magad, nyugodtan próbáld ki te is! 
  
Akár városi sétára, vagy randira is alkalmas ez az összeállítás, és ha világos a bőrszíned, te is próbáld ki. Kiséé kihívó, a piros fölső miatt, de biztos siker! A szegecselt kabát igazán menő mostanság, ezért fontos 'kiegészítő'. A magassarkú helyett nyugodtan vehetsz fel valami kényelmesebb cipőt, és indulás. Perrie igazán csinos ebben a ruhában!

 
Egy kicsit lazább stílus, hogy ilyen is legyen benne. Mint látjátok ez is jól áll neki, és ha hasonló alkatod van, mint Perrie-nek, akkor nyugodtan próbáld ki. A buggyos nadrág is eléggé felkapott lett, ezért szinte minden boltban kapható. A kiegészítők persze elmaradhatatlanok, és a fekete bőrkabát is jól illik ehhez a szetthez. 

Perrie piercing

A csapatból az egyik a kettő közül, aki nem rendelkezik tetoválással, azonban két piercingje is van! Egy nyakpiercing és egy orrpiercing, amilyet én is szeretnék, sőt ballagási ajándékom az lesz! Szerintem nagyon jól áll neki az orrpiercing, a nyakpiercing.. meg olyan, amilyennek lennie kell.


Perrie hajak

Ugye a Little Mix tagjai híresek arról, hogy szeretik hajuk formáját és színét váltogatni.. ez alól Perrie sem kivétel. Itt van néhány hajviselet, azonban ennél jóval több formája és színe volt a hajának. Az első képen lila hajjal látható, ami tavaly ilyenkor volt látható rajta, a Brit Awards-on. A második képen ombre hajjal, abból is rózsaszínnel, majd a harmadikon azzal a hajszínnel és hosszúsággal láthatjuk, ami szerintem a legjobban állt neki. És végül az utolsó képen a mostani haja van, ami szerintem nem igazán áll jól neki,.. 

Röviden ennyi róla, a stílusáról. Ha tettszik, kopizd a stílusát. További jó olvasást!!:)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése