2014. március 13., csütörtök

Kritika #10

Hali! kerek számhoz értünk a 10. kritikához.! Jó nem nagy cucc csak egy indok amiért írok ide. A lényeg: Kérjetek nyugodtan kritikát, fejlécet, design átalakítást! Ha nektek nem is de ismerősöknek ha kell mi itt vagyunk! :))

Lara - One Direction, One Dream
------- Ez az én személyes véleményem, kritikám a blogról! Kinek ige ne vegye magára, ezeket a tanácsokat nem kötelező betartani csak javaslatok amivel jobbá teheted a blogodat!-------


Kinézet: A fejléc szépen meg megcsinálva és megy a háttérhez is! A főbb modulok megtalálhatóak ezzel nincs hiba. Ami kicsit furcsa, hogy kicsi a fejléc így az a terület is ahova írsz. Javaslom, hogy nagyobbítsd meg! A szereplőknél a képek nem ugyan akkorák ami nem baj, de sokkal szebb és azzal is jobb lenne ha rendezett képet csinálnál vagy kérnél mert az úgy egységes lenne! Csinálhatnál egy "Kritika" nevű oldalt, ha lesz több is könnyen meg lehessen találni és sok oldalnál elvárás, hogy rakd ki!
Összességében: 10/8

Történet: Mivel még csak a Prológus és az 1. rész van fent nem tudok sokat mondani. Így a legelején olyan sablonsztorinak tűnik, de remélem, hogy nem így lesz! (Figyelni foglak ;) :D) Egyébként szépen fogalmazol és amivel jobbá tehetnéd ezt az ha körül írod a történteket, például mik voltak Beck tálcáján és milyen palacsinta.
Összességében: 10/9

Összesen: 20/17

További jó blogolást!:))

2 megjegyzés: